Delt profil
Én person, én profil.
Utkast – krever juridisk gjennomgang
Versjon 0.2 · Sist oppdatert 2. november 2026
En profil kan bare brukes av personen den beskriver. Par, venner eller bedrifter kan ikke dele en profil. Double Date og Group Hangouts er stedene der dere kan møtes sammen.
- En profil som to personer skriver fra
- En profil som presenterer et par
- En profil som drives av en bedrift
Konsekvenser
Profilen må rettes, ellers stenges den.