Jak zablokować kogoś w EliteDulce?
Stuknij tarczę w profilu lub na czacie i wybierz Zablokuj. Ta osoba nie zobaczy cię i nie napisze do ciebie ponownie. Blokady nie da się cofnąć.
Zaktualizowano 5 listopada 2026
Blokujesz za pomocą tarczy u góry profilu lub rozmowy. Gdy kogoś zablokujesz, znikacie sobie nawzajem z EliteDulce.
Otwórz profil lub rozmowę i stuknij tarczę.
Wybierz Zablokuj i potwierdź.
Co się dzieje po zablokowaniu
Ta osoba nie może cię już zobaczyć ani do ciebie napisać.
Wasza para i rozmowa zostają zamknięte, a wy znikacie ze swoich list i talii.
Polubienia między wami znikają.
Blokady nie można cofnąć.
Chcesz tylko zakończyć rozmowę? Wybierz wtedy Rozłącz parę. Jeśli ta osoba złamała nasze zasady, wybierz Zgłoś – zostanie przy tym od razu zablokowana.
Bezpieczeństwo
Nie znajdujesz tego, czego szukasz?
Nasz zespół pomocy odpowiada w dni robocze.