Jak wstrzymać profil?
Przejdź do Ustawienia > Konto i dotknij Wstrzymaj. Nowe osoby nie będą cię widzieć, ale nadal możesz pisać ze swoimi parami.
Zaktualizowano 5 listopada 2026
Jeśli chcesz zrobić sobie przerwę bez usuwania czegokolwiek, możesz ukryć swój profil. Twoje pary i rozmowy zostają na swoim miejscu.
Jak to zrobić
Otwórz Profil i dotknij Ustawienia.
Wybierz Konto.
W sekcji Wstrzymaj konto dotknij Wstrzymaj.
W czasie wstrzymania
Twój profil nie jest pokazywany nowym osobom podczas przesuwania.
Nadal możesz pisać ze swoimi parami.
Ty też nie widzisz nowych profili, dopóki nie zakończysz wstrzymania.
Wstrzymanie trwa, dopóki go nie wyłączysz. Gdy będziesz gotowy(-a), dotknij w tym samym miejscu Pokaż znów mój profil.
Konto i logowanie
Nie znajdujesz tego, czego szukasz?
Nasz zespół pomocy odpowiada w dni robocze.