Czy mogą do mnie pisać tylko zweryfikowane profile?
Tak. Włącz opcję Piszą do mnie tylko osoby ze zweryfikowanymi zdjęciami w Ustawienia > Bezpieczeństwo. Sam(a) też musisz mieć zweryfikowane zdjęcia.
Zaktualizowano 5 listopada 2026
Tak. Gdy włączysz ustawienie Piszą do mnie tylko osoby ze zweryfikowanymi zdjęciami, wiadomości będą mogły wysyłać ci tylko osoby po weryfikacji zdjęć.
Przejdź do Ustawienia > Bezpieczeństwo.
W sekcji Wiadomości włącz Piszą do mnie tylko osoby ze zweryfikowanymi zdjęciami.
Aby to włączyć, musisz mieć zweryfikowane zdjęcia. Jeśli jeszcze ich nie masz, aplikacja pokaże przycisk, dzięki któremu od razu nagrasz wideoselfie.
Jeśli ktoś bez weryfikacji zdjęć spróbuje do ciebie napisać, zobaczy informację, że przyjmujesz wiadomości tylko od osób ze zweryfikowanymi zdjęciami.
Chcesz decydować, kto pisze pierwszy? W tym samym menu włącz My Move: piszę pierwszy(-a). Wtedy w nowych parach tylko ty możesz wysłać pierwszą wiadomość.
Bezpieczeństwo
Nie znajdujesz tego, czego szukasz?
Nasz zespół pomocy odpowiada w dni robocze.