Hvordan bliver jeg fotoverificeret på EliteDulce?
Tag en kort video-selfie under Indstillinger > Verifikation. Vi sammenligner den med dine billeder, og så står der Verificeret på dit kort.
Opdateret 5. november 2026
Fotoverifikation viser andre, at du er den, du siger, du er. Det er gratis, og selve videoen tager under et minut.
Sådan gør du
Gå til Indstillinger > Verifikation.
Vælg Video-selfie, og giv dit samtykke.
Optag en kort video af dit ansigt, og tryk på Jeg er færdig.
Vi sammenligner videoen med dine profilbilleder. Det tager normalt få minutter. Bagefter står der Verificeret på dit kort.
Hvad giver det?
Nogle kataloger i Explore kræver en fotoverificeret profil.
Nogle vælger kun at kunne få beskeder fra fotoverificerede profiler.
Fotoverificeret kan være begrundelsen for et Top Pick.
Dine data
Fordi det er biometriske data, beder vi om dit udtrykkelige samtykke. Vi gemmer kun resultatet, aldrig ansigtsdata. Du kan fjerne verifikationen igen under Verifikation.
Tilføjer du et nyt billede, der ikke ligner de tidligere, kan vi bede dig om en ny video-selfie, før mærket vises igen.
Profil og opdagelse
Fandt du ikke det, du ledte efter?
Vores support svarer på hverdage.