Kan jeg skjule mig for folk, jeg kender (kontaktblokering)?
Ja. Med Blokér kontakter vælger du kontakter fra din telefon, som du ikke vil se eller blive set af, også hvis de opretter sig senere.
Opdateret 5. november 2026
Ja. Med Blokér kontakter kan du undgå at se, eller blive set af, fx en kollega, din chef eller en tidligere partner.
Gå til Indstillinger > Tryghed > Blokér kontakter (du finder den også i Safety Center).
Giv appen adgang til dine kontakter, når telefonen spørger.
Tryk på Vælg kontakter, markér dem, du vil skjule dig for, og tryk på Blokér.
Blokeringen virker begge veje, og den gælder også, hvis personen først opretter sig senere.
Numre og e-mails hashes på din telefon, før de sendes, så vi ser aldrig navne eller numre i klartekst.
Fortryder du, kan du trykke på Fjern alle kontaktblokeringer på samme skærm. Har du sagt nej til adgang, kan du give den i telefonens indstillinger.
Sikkerhed
Fandt du ikke det, du ledte efter?
Vores support svarer på hverdage.