Hur blockerar jag någon på EliteDulce?
Tryck på skölden på profilen eller i samtalet och välj Blockera. Personen kan inte se dig eller skriva till dig igen, och det går inte att ångra.
Uppdaterad 5 november 2026
Du blockerar via skölden högst upp på en profil eller i ett samtal. När du blockerar försvinner ni för varandra på EliteDulce.
Öppna profilen eller samtalet och tryck på skölden.
Välj Blockera och bekräfta.
Det här händer när du blockerar
Personen kan inte se dig eller skriva till dig igen.
En matchning och ert samtal stängs, och ni försvinner från varandras listor och kortlekar.
Likes mellan er försvinner.
En blockering går inte att ångra.
Vill du bara avsluta samtalet? Använd Unmatch i stället. Har personen brutit mot våra regler, välj Rapportera, så blockeras personen samtidigt.
Säkerhet
Hittade du inte det du letade efter?
Vår support svarar på vardagar.