Hvordan blokkerer jeg noen på EliteDulce?
Trykk på skjoldet på profilen eller i samtalen, og velg Blokker. Personen kan ikke se deg eller skrive til deg igjen, og det kan ikke angres.
Oppdatert 5. november 2026
Du blokkerer fra skjoldet øverst på en profil eller i en samtale. Når du blokkerer, forsvinner dere for hverandre på EliteDulce.
Åpne profilen eller samtalen, og trykk på skjoldet.
Velg Blokker, og bekreft.
Dette skjer når du blokkerer
Personen kan ikke se deg eller skrive til deg igjen.
En match og samtalen deres lukkes, og dere forsvinner fra hverandres lister og kortstokker.
Likes mellom dere forsvinner.
En blokkering kan ikke angres.
Vil du bare avslutte samtalen? Bruk Unmatch i stedet. Har personen brutt reglene våre, velg Rapporter, så blokkeres personen samtidig.
Sikkerhet
- Gode råd før første date med noen fra en datingapp
- Hvordan rapporterer jeg en profil eller en melding?
- Kan jeg skjule meg for folk jeg kjenner (blokkere kontakter)?
- Hvordan deler jeg daten min med en venn (Date-sjekk)?
- Hvordan kjenner jeg igjen en romansesvindler?
- Hvordan klager jeg på en avgjørelse fra EliteDulce?
Fant du ikke det du lette etter?
Kundestøtten vår svarer på hverdager.