Kan jeg skjule meg for folk jeg kjenner (blokkere kontakter)?
Ja. Med Blokker kontakter velger du kontakter fra telefonen som du ikke vil se eller bli sett av, også hvis de oppretter seg senere.
Oppdatert 5. november 2026
Ja. Med Blokker kontakter slipper du å se, eller bli sett av, for eksempel en kollega, sjefen din eller en eks.
Gå til Innstillinger > Trygghet > Blokker kontakter (du finner den også i Safety Center).
Gi appen tilgang til kontaktene dine når telefonen spør.
Trykk på Velg kontakter, merk dem du vil skjule deg for, og trykk på Blokker.
Blokkeringen virker begge veier, og den gjelder også hvis personen først oppretter seg senere.
Numre og e-poster hashes på telefonen din før de sendes, så vi ser aldri navn eller numre i klartekst.
Angrer du, kan du trykke på Fjern alle kontaktblokkeringer på samme skjerm. Har du sagt nei til tilgang, kan du gi den i telefonens innstillinger.
Sikkerhet
Fant du ikke det du lette etter?
Kundestøtten vår svarer på hverdager.