ការបិទ
នៅពេលអ្នកបិទនរណាម្នាក់ អ្នកទាំងពីរនឹងបាត់ពីគ្នាទៅវិញទៅមកនៅលើ EliteDulce។
ការបិទមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ។ Match និងការសន្ទនាត្រូវបានបិទ ហើយអ្នកទាំងពីរនឹងមិនត្រូវបានបង្ហាញដល់គ្នាទៀតទេ – ទោះបីម្នាក់ក្នុងចំណោមអ្នកបង្កើតប្រវត្តិរូបថ្មីដោយប្រើលេខទូរសព្ទ ឬអ៊ីមែលដដែលក៏ដោយ។
គ្រាន់តែចង់បញ្ចប់ការសន្ទនា? សូមប្រើ Unmatch ជំនួសវិញ។ វាបិទការសន្ទនាដោយមិនបិទមនុស្សនោះទេ។