Blokeerimine
Kui blokeerid kellegi, kaote EliteDulce’is teineteise vaateväljast.
Blokeeringut ei saa tagasi võtta. Match ja vestlus suletakse ning teid ei näidata enam teineteisele – ka siis, kui üks teist loob sama telefoninumbri või e-postiga uue profiili.
Tahad lihtsalt vestluse lõpetada? Kasuta selle asemel Unmatchi. See sulgeb vestluse ilma blokeerimata.