Бұғаттау
Біреуді бұғаттағанда, EliteDulce-де бір-біріңізден жоғаласыз.
Бұғаттауды кері қайтару мүмкін емес. Мэтч пен әңгіме жабылады және сіздер бір-біріңізге қайта көрсетілмейсіздер – тіпті біреуіңіз сол телефон нөмірімен немесе email-мен жаңа профиль жасаса да.
Тек әңгімені аяқтағыңыз келе ме? Оның орнына Unmatch қолданыңыз. Ол бұғаттамай-ақ әңгімені жабады.