Blokkering
Wanneer jy iemand blokkeer, verdwyn julle vir mekaar op EliteDulce.
’n Blokkering kan nie ontdoen word nie. Die match en die gesprek word gesluit, en julle sal nie weer aan mekaar gewys word nie – ook nie as een van julle ’n nuwe profiel met dieselfde foonnommer of e-posadres skep nie.
Wil jy net die gesprek beëindig? Gebruik eerder Unmatch. Dit sluit die gesprek sonder om te blokkeer.