Блокиране
Когато блокираш някого, изчезвате един за друг в EliteDulce.
Блокирането не може да се отмени. Мачът и разговорът се затварят и повече няма да бъдете показвани един на друг – дори ако някой от вас създаде нов профил със същия телефонен номер или имейл.
Искаш само да прекратиш разговора? Използвай Unmatch вместо това. Така разговорът се затваря без блокиране.