Bloklama
Kimisə bloklayanda EliteDulce-də bir-birinizdən yox olursunuz.
Bloklama geri alına bilməz. Uyğunluq və söhbət bağlanır və bir-birinizə bir daha göstərilməyəcəksiniz – biriniz eyni telefon nömrəsi və ya e-poçtla yeni profil yaratsa belə.
Sadəcə söhbəti bitirmək istəyirsən? Bunun əvəzinə Unmatch istifadə et. O, bloklamadan söhbəti bağlayır.