Bloķēšana
Kad tu kādu bloķē, jūs EliteDulce pazūdat viens otram.
Bloķēšanu nevar atsaukt. Match un saruna tiek slēgti, un jūs vairs netiksiet rādīti viens otram – arī ja kāds no jums izveido jaunu profilu ar to pašu tālruņa numuru vai e-pastu.
Gribi tikai beigt sarunu? Tā vietā izmanto Unmatch. Tas slēdz sarunu bez bloķēšanas.