Blokování
Když někoho zablokuješ, zmizíte si navzájem na EliteDulce.
Blokování nejde vrátit. Match i konverzace se uzavřou a už se vám navzájem nezobrazíte – ani když si jeden z vás vytvoří nový profil se stejným telefonním číslem nebo e-mailem.
Chceš jen ukončit konverzaci? Použij místo toho Unmatch. Uzavře konverzaci bez zablokování.