Blokeatzea
Norbait blokeatzen duzunean, elkarrentzat desagertu egiten zarete EliteDulce-n.
Blokeoa ezin da desegin. Match-a eta elkarrizketa itxi egiten dira, eta ez zaizkizue elkarri berriro erakutsiko, baita zuetako batek telefono-zenbaki edo posta elektroniko berarekin profil berri bat sortzen badu ere.
Elkarrizketa amaitu besterik ez duzu nahi? Erabili Unmatch horren ordez. Elkarrizketa ixten du blokeatu gabe.