Αποκλεισμός
Όταν αποκλείεις κάποιον, εξαφανίζεστε ο ένας για τον άλλον στο EliteDulce.
Ένας αποκλεισμός δεν αναιρείται. Το Match και η συνομιλία κλείνουν και δεν θα εμφανιστείτε ξανά ο ένας στον άλλον – ακόμα κι αν κάποιος από εσάς φτιάξει νέο προφίλ με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ή email.
Θέλεις απλώς να τελειώσεις τη συζήτηση; Χρησιμοποίησε το Unmatch. Κλείνει τη συζήτηση χωρίς αποκλεισμό.