Bloquejar
Quan bloqueges algú, desapareixeu l'un per a l'altre a EliteDulce.
Un bloqueig no es pot desfer. El match i la conversa es tanquen, i no us tornarem a mostrar l'un a l'altre – tampoc si algú de vosaltres crea un perfil nou amb el mateix número de telèfon o correu.
Només vols acabar la conversa? Fes servir Unmatch. Tanca la conversa sense bloquejar.