Блокування
Коли ти когось блокуєш, ви зникаєте одне для одного в EliteDulce.
Блокування не можна скасувати. Метч і розмову закрито, і вас більше не показуватимуть одне одному – навіть якщо хтось із вас створить новий профіль з тим самим номером телефону чи email.
Хочеш лише завершити розмову? Скористайся «Скасувати метч». Це закриває розмову без блокування.