Блокирање
Кад некога блокираш, нестајете једно другом са EliteDulce.
Блокирање се не може поништити. Меч и разговор се затварају и више вас нећемо приказивати једно другом – чак ни ако неко од вас направи нови профил са истим бројем телефона или имејлом.
Само желиш да завршиш разговор? Уместо тога користи Unmatch. Затвара разговор без блокирања.