Blokowanie
Gdy kogoś blokujesz, znikacie sobie nawzajem z EliteDulce.
Blokady nie da się cofnąć. Para i rozmowa zostają zamknięte i nie zobaczycie się już nawzajem – także jeśli ktoś z was założy nowy profil z tym samym numerem telefonu lub e-mailem.
Chcesz tylko zakończyć rozmowę? Użyj opcji Rozłącz parę. Zamyka rozmowę bez blokowania.