Blockering
När du blockerar någon försvinner ni för varandra på EliteDulce.
En blockering kan inte ångras. Matchningen och samtalet stängs, och ni visas inte för varandra igen – inte heller om någon av er skapar en ny profil med samma telefonnummer eller e-post.
Vill du bara avsluta samtalet? Använd Unmatch i stället. Det stänger samtalet utan att blockera.