مسدود کردن
وقتی کسی را مسدود میکنی، در EliteDulce از دید هم ناپدید میشوید.
مسدود کردن برگشتپذیر نیست. مچ و گفتگو بسته میشوند و دیگر به هم نشان داده نمیشوید – حتی اگر یکی از شما با همان شماره تلفن یا ایمیل پروفایل تازه بسازد.
فقط میخواهی گفتگو را تمام کنی؟ به جایش از «لغو مچ» استفاده کن. گفتگو را بدون مسدود کردن میبندد.