Блокирање
Кога ќе блокираш некого, исчезнувате еден за друг на EliteDulce.
Блокирањето не може да се поништи. Мечот и разговорот се затвораат и повеќе нема да ви се прикажувате еден на друг – дури и ако некој од вас создаде нов профил со истиот телефонски број или е-пошта.
Само сакаш да го завршиш разговорот? Користи Unmatch. Го затвора разговорот без блокирање.