Blocare
Când blochezi pe cineva, dispăreți unul pentru celălalt pe EliteDulce.
O blocare nu poate fi anulată. Match-ul și conversația se închid și nu vă veți mai vedea unul pe celălalt – nici dacă unul dintre voi își face un profil nou cu același număr de telefon sau e-mail.
Vrei doar să închei conversația? Folosește Unmatch. Închide conversația fără blocare.