ब्लक गर्ने
तपाईंले कसैलाई ब्लक गर्दा, तपाईंहरू EliteDulce मा एकअर्काबाट हराउनुहुन्छ।
ब्लक फिर्ता लिन सकिँदैन। म्याच र कुराकानी बन्द हुन्छन्, र तपाईंहरू फेरि एकअर्कालाई देखाइनुहुने छैन – तपाईंहरूमध्ये कसैले एउटै फोन नम्बर वा इमेलबाट नयाँ प्रोफाइल बनाए पनि।
कुराकानी मात्र अन्त्य गर्न चाहनुहुन्छ? बरु अनम्याच प्रयोग गर्नुहोस्। यसले ब्लक नगरी कुराकानी बन्द गर्छ।