חסימה
כשחוסמים מישהו, נעלמים זה לזה ב־EliteDulce.
אי אפשר לבטל חסימה. המאצ׳ והשיחה נסגרים, ולא תוצגו זה לזה שוב – גם אם אחד מכם יוצר פרופיל חדש עם אותו מספר טלפון או אימייל.
רק רוצים לסיים את השיחה? אפשר להשתמש בביטול מאצ׳ במקום. זה סוגר את השיחה בלי לחסום.