بلاک کول
کله چې یو څوک بلاک کړې، تاسو په EliteDulce کې د یو بل له سترګو ورکېږئ.
بلاک بېرته نه شي کېدلی. میچ او خبرې اترې تړل کېږي، او بیا به یو بل ته نه ښودل کېږئ – حتی که یو مو د هماغې تلیفون شمېرې یا برېښنالیک سره نوی پروفایل جوړ کړي.
یوازې غواړې خبرې پای ته ورسوې؟ پر ځای یې میچ لرې کول وکاروه. دا پرته له بلاک خبرې تړي.