Letiltás
Ha letiltasz valakit, eltűntök egymás elől az EliteDulce appban.
A letiltás nem vonható vissza. A match és a beszélgetés lezárul, és többé nem jelentek meg egymásnak – akkor sem, ha valamelyikőtök új profilt hoz létre ugyanazzal a telefonszámmal vagy e-mail-címmel.
Csak a beszélgetést zárnád le? Használd inkább az Unmatch funkciót. Lezárja a beszélgetést letiltás nélkül.