Blokovanie
Keď niekoho zablokuješ, na EliteDulce pre seba navzájom zmiznete.
Blokovanie sa nedá vrátiť. Match aj konverzácia sa uzavrú a už sa jeden druhému nezobrazíte – ani keď si jeden z vás vytvorí nový profil s rovnakým telefónnym číslom alebo e-mailom.
Chceš len ukončiť konverzáciu? Použi radšej Unmatch. Uzavrie konverzáciu bez blokovania.